Eindelijk…

2014-startAtelier

Je kent het misschien we, maandenlang ben je bezig met voorbereidingen om aan een nieuw groot ding te werken. Soms lijkt het als een zwangerschapsperiode  Vlak voor de geboorte maak je dan nog even schoon en check je de laatste dingetjes. Laat het nieuwe leven maar komen!

Mijn schilderijen, de gebouwen en de kleuren, ze gaan over mensen. 9 Maanden lang hebben de indrukken en gevoelens de tijd gehad om te rijpen. Vandaag
is het atelier opgeruimd en schoongemaakt. Klaar om de stroomversnelling in te gaan. Dan schilder ik en komen alle verhalen eruit, getransformeerd in gebouwen op doek. Voor mij voelen deze maanden als een “roze wolk”. De geboorte van nieuwe beelden gevuld met inspiratie die ik gekregen heb de afgelopen 9 maanden.

Na een interview in Berlijn door een Duits persbureau kreeg ik te horen dat men daar zo snel mogelijk nieuw werk op foto van mij wilde hebben. Ik ga er altijd vanuit dat dit kan. Wanneer de focus daar is en de voorbereidingen optimaal, dan kan een mens bergen verzetten. Dat is me al vaker overkomen. Wat een geluk dat ik weet dat ik hierop kan vertrouwen!

 

 

Geef een antwoord