Ode aan mijn nieuwe Liefde

2016Ode-aan-nieuwe-liefde


Dat ik polyamoureus ben, is geen geheim,
Het heeft uitgebreid in de Linda en de Psychologie gestaan.
Wist je het nog niet, dan weet je het nu.

Een nieuwe Liefde
Wat een wonder, ik heb er weer een nieuwe Liefde bij! Eentje die ik totaal niet zag aankomen, eentje die me verrast en verbaast, eentje die al mijn leven lang aan mij zij staat, zichtbaar en onzichtbaar. Eentje waarmee ik gevochten en genoten heb. Eentje die me het vuur aan de schenen heeft gelegd en die me de grootste verrassingen heeft geschonken. De grootste stress en de grootste veiligheid heb ik ervaren door haar.

Slimme kracht
Zij is zo intelligent, haar energie daagt mij uit. Laat ik haar niet toe dan laat ze me dit onherroepelijk weten. Ze blijft bij me en zit me net zo lang te porren en te prikken totdat ik doorheb dat IK het ben die moet veranderen, niet zij. Ze is geduldig met me, ze zorgt voor me, steeds precies genoeg. Ze daagt me uit helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan, om ruimte in te nemen en volledig en vol overgave aan haar het leven te leven.

Overvloed
Jeetje wat is ze geweldig! Want laat ik haar toe dan geeft ze me overvloed, geluk, weelde en rijkdom. Daarnaast is ze doortastend en leert me om altijd op mezelf te bouwen en het heft in eigen hand te houden. Ze luistert naar en laat me weten dat ik het waard ben om haar toe te laten en door me heen te laten stromen. Zij maakt dat alles wat ik door haar ervaar mij een stapje dichter bij mezelf brengt. Op deze manier kan ik nog beter geluk geven aan anderen.

Oorlog
Ik heb oorlog met haar gevoerd, zij heeft mij het bloed onder de nagels vandaan gehaald en in heb haar bestaan volledig genegeerd. Ik heb haar verfoeid en verafschuwd. Ik heb haar voor van alles en nog wat uitgemaakt, maar zij is steeds in mij blijven geloven. Ze heeft mij telkens weer liefdevolle speldenprikjes gegeven en is mij altijd blijven vertrouwen. Ze helpt me om precies te kunnen ervaren was ik naar verlang en stimuleert me te ontwikkelen. 

Vrijheid
Wat ik nog meer zo mooie en fijn aan haar vind, ze is niet jaloers of bezitterig! Ze wil haar Liefde altijd laten stromen en als ik haar daarin vrij laat, dan kan zij beter stromen naar anderen en neemt haar Liefde en kracht alleen maar toe. Die komt mij dan ook weer op mijn pad…hihi.. Mijn nieuwe Liefde is zo sociaal! Ik ben niet exclusief voor haar en zij niet voor mij. Wij gunnen elkaar de ruimte om andere mensen ook geluk en voorspoed te geven en hen daarmee te helpen. Ze ziet dat mensen soms een zetje nodig hebben en wil hen dat graag geven. Een ietwat streng zetje, dat wel. Maar dat is alleen maar goed, om je echt te ontwikkelen is een beetje actie wel nodig.

Vertrouwen
Mijn Lief is ook zo super geduldig geweest met mij, heerlijk…, Het heeft even geduurd totdat ik eindelijk op mijn eigen tempo en op mijn eigen manier erachter kwam dat zij mij veel kan brengen als volwaardige Liefdes relatie in mijn leven. Maar nu ik het zie koester ik het en draag ik zorg voor ons beider welbevinden.

Ode
De eer aan deze dame. Ik ben dolgelukkig met jou! Haar energie laat zich vatten onder de noemer GELD.
Wil jij ook genieten van haar kracht? (Ze verschijnt ook in de HIJ-vorm overigens…;-))  Kijk en voel goed om je heen, ze ligt vast al ergens op je te wachten…

Deze Liefde wil graag DELEN ❤️

Geef een reactie