Opening “Connect & Let Go”

openingMarjolijnTijdens de opening van mijn eerste solo expositie in Berlijn bij DAD galerie,  werd ik geinterviewd door Marjolijn Uitzinger (journalist en schrijver). Leuk dat er zoveel nieuwe mensen waren die op deze manier konden horen hoe ik werk en wat ik bedoel met de schilderijen.
Marjolijn stelde me prikkelende vragen die dieper ingingen op mijn werk. Het publiek vond het leuk om meer te horen over deze achterliggende gedachten. Soms is het moeilijk goed te kijken wanneer je niet weet welke richting je in kan slaan. Zeker wanneer een beeld compleet nieuw is voorje en er nog nauwelijks een referentie kader is. Een kader geeft dan wat houvast. Vandaaruit kun je dan makkelijk gaan associeren en je eigen weg inslaan.

Het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan deze expositie en dit heb ik ook kunnen doen dankzij de hulp van een heleboel mensen. Hiervoor ben ik heel dankbaar en blij. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je toch echt verder!

 

overzichtdad32014openingcompositieoverzichtdad2overzichtdad12014openingmadmarjolijn2014openingAmbass2014OpeninFernseh2014OpeninOberbaum
2014DADuitnodiging2014openingcompositie22014openingArnold

Geef een reactie