Praktisch en Idealist

2015-03-RAW1

Wat frustreert een idea(a)l(ist)?
Je herkent het vast wel. Je hebt een mooi idee, je kunt anderen mensen er ook heel blij mee maken, maar dan klopt er een ander soort realisme aan de deur. De bank, het energiebedrijf, telefonie etc… Zij willen allemaal GELD zien. Ik doe mee aan dat spel, want anders kan ik mijn ideale wereld om te delen minder goed bouwen.

Een wereld zonder geld
Mijn ideaal is een wereld zonder geld, waarin iedereen mogelijkheden heeft om zijn talent volledig tot bloei te laten komen. Daarom voelt het raar dat ik toch weer geld nodig heb om mijn ideaal te maken.

Ruimte om te delen
Gelukkig heb ik de beschikking over een groot oud schoolgebouw waarin ik mijn ideale wereld kan creeën. In mijn oude school zijn mensen, klein en groot, welkom die willen leren over muziek, beeldende kunst en leven. Hiervoor wil ik altijd mijn hart en armen open hebben om ze te ontvangen.

Praktisch idealisme
Hoe mooi is het wanneer een ideaal werkelijkheid wordt.  Wat nodig is zijn daden. Doen waarin je gelooft. Dus veel informatie delen, kinderen kansen geven, tuin delen en mensen vertrouwen! Ik geniet ervan wanneer andere mensen schitteren en in hun kracht komen, dat geeft de mensen en de wereld GELUK.

 

 

 

Geef een reactie