Van stad naar hut

2014BlogberlinHet was een prachtig avontuur in Berlijn. Het afgelopen 1,5 jaar heb ik me zoveel hiermee bezig gehouden, met 15 schilderijen als resultaat, dat het nu wat leeg voelt omdat het voorbij is.
Er zijn gelukkig nog een paar schilderijen in Berlijn gebleven! De Oberbaumbrücke hangt nu in der Mitte op een heel mooie plek op 4 hoog.
In DAD Galerie hangen de kleine schilderijen nog.

2014HutoverlegGelukkig ben ik weer in een nieuw avontuur gestapt! Samen met een aantal enthousaste idealisten zijn we bezig met het maken van een kinderfilm. In mijn rol als art-director voel ik me als een vis in het water. Ervaringen die ik tot nu toe in mijn leven heb opgedaan kan ik ook zo delen! Ons team bestaat inmiddels uit 7 mensen.

Over de film
Kinderburen is een film die gemaakt wordt door kinderen uit Kloosterburen. Een absurdistisch verhaal dat actuele thema’s aan kaart betreffende kunst, cultuur en educatie. De film wordt gemaakt vanuit het standpunt van de kinderen. Marjan Sonke regisseert de film en onder haar begeleiding en redactie schrijven de kinderen het script. De kinderen helpen zoveel mogelijk mee met alles. Acteren, filmen, schmincken, meehelpen mee aan het maken van kleding, decor, licht en geluid. We streven ernaar de film medio 2015 af te hebben.

2014KinderburenFantasieprikkelend
Dit filmpje is aan de kinderen van basisschool Mandegoud gepresenteerd op 19 november j.l. Sommige onderdelen van het verhaal zijn waar, sommige zijn een voorstelling van hoe het verhaal vorm kan krijgen met als doel dat de kinderen uiteindelijk zelf gaan bepalen hoe het verhaal eruit gaat zien. Het doel van dit filmpje is om de fantasie te prikkelen en de kinderen uit te nodigen om mee te doen aan dit avontuur.

De ontwikkelingen van dit filmproject kun je volgen op Facebook of op de site van Stichting Global Art Company

 

 

 

Geef een antwoord