Wie wat bewaart die heeft wat…

2015De-Hut

Al jaren verzamel ik zorgvuldig mijn kleding bij elkaar. Meestal draag ik kleding die een ander niet meer wil of ik vind iets in de uitverkoop bij de kringloopwinkel. Soms maak ik zelf iets. Het is een sport om van weinig iets leuks te maken.

Zo haal ik ook weleens mijn kledingkast leeg en stop ik de kleding in een “bewaarzak”. Dan haal ik weer oude kleding tevoorschijn die ik aanvul met nieuwe stukken.

De afgelopen week zag ik tot mijn verwondering een wel zeer creatieve situatie ontstaan rondom mijn “bewaarkleding”. De kinderen die hier bezig zijn met de film, waren erg enthousiast in de weer om hun studiohut mooi te maken. Ze hadden verf gevonden en zakken met stof…

Die stof bleek mijn bewaarkleding te zijn. Die hangt nu keurig uitgeknipt te pronken in de hut. Als kleedje of als gordijn. Tja, ik snap best dat dit heel erg mooi is! Toch moest ik wel even slikken. Al vrij snel realiseerde ik me dat dit kan gebeuren wanneer je in je eigen kunstwerk leeft. Voor anderen ziet alles eruit als een grote creatieve speeltuin.

Nou ja, dacht ik, het zijn tenslotte maar kleren. Ik vind wel iets nieuws om aan te trekken. De kinderen hebben samen met Marjan (de regisseuse) en filmhond Tessie, een fantastische middag beleefd. Dit verhoogt absoluut de sfeer en de teamspirit. Daar kan geen kledingstuk tegenop!

ferrari   tessieHutkinderenschilder1

Geef een reactie