LeerKRACHT

De kracht van leren
Je leert van je kracht
Je krijgt kracht door leren
Je leert een ander door jouw kracht.

  • Jij houdt van je eigen kracht en weet dat je dan bergen kan verzetten maar je bent ergens op een zijspoor geraakt doordat je moest doen hoe het hoort in plaats van doen hoe het voelt.
  • Jij kent als geen ander de kracht van leren. Je bent doodmoe geraakt omdat je steeds moet vechten voor iets wat je intuïtief weet, maar wat de wereld om je heen maar niet lijkt te begrijpen. Voelen, veiligheid, vrijheid en vertrouwen… dat is heel wat anders dan regels opleggen zonder de praktijk te kennen.
  • Je droomt en weet; alles is zo ingewikkeld gemaakt. Wanneer de kracht van voelen nu eens net zo waardevol was als de kracht van feiten, cijfers en regels.
  • Je baalt ervan dat je steeds zo twijfelt over je eigen WETEN. Jouw intuïtie en kracht die maar in jou blijven cirkelen maar zo moeilijk opgepikt worden door de buitenwereld.
  • Je WEET hoe eenvoudig het leven eigenlijk is. Je wil heel graag veranderen, want je houd van leren en bent nieuwsgierig, maar wat je om je heen ziet is dat de oplossingen gekunstelder en theoretischer worden.
  • Jouw eigen kracht, die is er en is vlakbij. Anderen kunnen wel zeggen dat het eenvoudig is om daar mee in contact te komen. alleen jij krijgt het steeds nét niet te pakken. Het frustreert je enorm.
  • Je voelt dat jouw kracht een grote bijdrage geeft aan het leven van anderen. Je verlangt zo naar de toestemming dat jij helemaal in jouw eigen kracht mag staan.
  • Jij houdt van nieuwe dingen leren en ontdekken maar je voelt je geblokkeerd door allerlei regels die je van buitenaf opgedrongen worden en waar je het niet mee eens bent.
  • Je hebt heel veel ervaringen opgedaan in je leven. Je weet veel ook al heb je geen universitaire studie of topbaan. Waarom lijken jouw inzichten altijd minder waard dan die van anderen?
  • Je hebt geen tijd en zin in afhankelijk te zijn van weer een idee of een methode. Je wil jouw eigen manier van leven volgen en je ruimte in gaan nemen in je kracht.
Ik help en inspireer je effectief, speels, levendig, licht met liefde en humor.
Via de workshop IN JE EIGEN KRACHTCIRKEL zet je het proces in gang om de ruimte van je eigen krachtcirkel in gaan.
Omringd door veiligheid, vrijheid en vertrouwen ga je binnen een paar uur weer helemaal jouw kracht te voelen.
Gebundelde ervaring is zo krachtig!
Deze wordt tastbaar in de vorm van een krachtcirkel die je mee terug neemt naar jouw eigen plek.
Je energie, creativiteit en geluk stromen hierdoor als nooit te voren.

Ik ga je helpen om in de ruimte van je eigen KRACHTCIRKEL te komen.