Mijn Studio

https://www.youtube.com/watch?v=vVwN6-J9DrU

Flexibel
In het midden van mijn atelier staat een eiland van tafels waar ik om heen kan lopen. Aan iedere kant ligt een ander project. Zo beweeg ik me van het ene naar het andere project en blijf ik fris in mijn hoofd.

Slapen leven in wereld
Als kind droomde ik van leven in mijn eigen wereld. De vrijheid deze wereld geheel te creeeren volgens mijn eigen regels maakt me heel gelukkig. Natuurlijk slaap ik er ook.

School
Wat ik doe en ontdek, deel ik graag. Een bezoeker, een buurkind of stagaire, dat maakt niet uit. Ik geniet ervan om andere mensen te helpen bij hun individuele leerproces. Een oud schoolgebouw om in te leven is voor mij dus heel logisch!

Waarom zo ingedeeld
Alles in de wereld om me heen heeft met elkaar te maken en alles draait om elkaar heen. Het één inspireert het ander. Schijnbaar verschillende disciplines die los van elkaar staan en elk sterk zijn in eigen identiteit, zie je terugkomen op een andere manier, soms heel goed zichtbaar, soms nauwelijks zichtbaar. Het is vergelijkbaar met het universum waar alle hemellichaam onderling kracht op elkaar uitoefenen, soms heel zwak, soms sterker. Al deze hemellichamen ervaren wij als ons universum.

En zo kun je dit ook zien bij mensen. Hoe ze onzichtbaar kracht op elkaar uitoefenen en hoe ze samen werken. Ieder mens heeft zijn eigen talent en identiteit, soms duidelijk aanwezig, soms nauwelijks merkbaar. Mijn atelier is een afspiegeling van de maatschappij, het universum en het individu.

Met een gemene deler. De drang naar geluk, harmonie, balans.