Mijn Taal

maquette

Binagrammen:
Wat is het
Een taal (32 glyphen) waarmee letters omgezet worden naar een afbeelding, compositie of gebouw. Een taal om gevoel uit te dragen. Intenties voor geluk en ontplooiing.

Waarom
Een gevoel is lastig op een wetenschappelijke manier te uiten. Het verwonderd mij dat mensen elkaar vaak niet begrijpen terwijl ze toch dezelfde woorden gebruiken. Of zeggen dat ze elkaar begrijpen, terwijl later het tegendeel blijkt. Zo kan veel energie gaan naar het uitleggen wat je bedoeld in woorden. Maar misschien begrijp je elkaar sneller wanneer je focust op gevoel met vertrouwen dat wat je voelt goed is.  De taal die ik gebruik is niet te refereren aan een taal die je kent, dit “dwingt” om je overgeven aan het gevoel.

Waarvoor
Ik beeld dit af op de talismannen en amuletten die ik maak. Ieder met een eigen intentie voor geluk en bescherming.

2013tempoblocs3d_15236369998_o
Chromonumerisatie:
Wat is het

Een numerologisch systeem gebaseerd op het getal 12 waarmee tekst en letters omgezet worden naar kleurcombinaties. Chromonumerisatie maakt gebruik van een basispalet van 2 cirkels van 12 kleuren die allen door mijzelf gemengd zijn.

Waarom
Ik voel veel en ik voel in kleuren. Wanneer ik mijn gevoel wil uitdrukken dan kan ik zo lang op zoek zijn naar de juiste kleur dat ik meer zoek en denk dan maak. Spelen met chromonumerisatie geeft me een kader en verrast me door de uitkomsten. Ik houd de vrijheid te bepalen wat ik met de uitkomsten doe. Laat ik me verrassen of ga ik de dialoog aan met mijn eigen systeem?

Waarvoor
Ik gebruik chromonumerisatie om de intenties die de amuletten en talismannen die ik maak kracht bij te zetten.